slider-1920×900

PVD5163bew-1920×900
PVD5999bew-1920×900

Slide background

onderhoud laadpunt

PVD5239-1-1920×900

PVD5361bew1-1920×900

PVD6650bew-1920×900Wat doet een elektricien?

Natuurlijk belt u een elektricien op het moment dat er iets mis is met de elektrotechnische installatie. Maar, een elektricien doet veel meer en kan u helpen met besparen!

Lees meer

 


NEN 3140, ook voor uw bedrijf? 

Alle elektrische installaties en apparatuur moeten voldoen aan de NEN 3140-norm. Van computers en printers tot boormachines, lampen en koffieapparaten.

Lees meerWintertijd – voorkom inbraak in Alphen aan den Rijn

Wintertijd, inbraaktijd. Geef inbrekers geen kans. Langer donker, meer tijd om in te breken. Wat kunt u ertegen doen? Is uw pand goed beveiligd?

Lees meerETB Hogenes heeft keurmerk Noodverlichtingspecialist

Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn, gaat zich nog meer profileren als specialist op het gebied van noodverlichting. Sinds deze maand mogen zij zich Noodverlichtingspecialist noemen en het keurmerk dragen.

Lees meerGaat u ook voor elektrisch?

U kunt er niet omheen, de bijtellingsregels veranderen in 2016. Een auto leasen kost steeds meer geld. Dus wat gaat u doen? Koopt u een zuinigere auto? Gaat u voor hybride of kiest u toch voor een plug-in hybride of een volledig elektrische auto?

Lees meerLed-verlichting – meer en beter licht voor minder geld

Verlichting is een van de belangrijkste zaken op een werkplek. Het zorgt voor een fijne werksfeer maar heeft ook invloed op de productiviteit. En dat niet alleen, want zo’n 70% van de energiekosten van uw bedrijf gaan naar de verlichting. Ook ervaren wat de verschillen kunnen zijn?

Lees meerOnderhoud laadpunten, voorkom storingen

Wij zien steeds vaker dat een laadpunt na een aantal jaren het minder goed gaat doen en dat er steeds vaker melding van storingen wordt gemaakt. Dit is te voorkomen. Want net zoals alle andere elektrotechnische installaties, moet onderhoud laadpunt regelmatig uitgevoerd worden.

Lees meerBespaar tot wel 90% op uw toilet?

Toiletten zijn een hoge kostenpost voor elk kantoor. U kunt tot wel 90% besparen op de energiekosten.
Dit kan met een slimme toiletoplossing met LED-verlichting en een bewegingsmelder.
Voor maar €149,- per toilet inclusief installatie.

Lees meerVerlichting om trots op te zijn – Burg Groep Ter Aar

De nieuwste generatie LED-verlichting was uitstekend geschikt voor de Burg Groep in Ter Aar. De bottelarij is voorzien van nieuwe lichtlijnen met daglichtregeling. De bottelarij heeft minimaal overlast gehad door de juiste planning en werkwijze. De bottelarij heeft nu een beter lichtniveau, minder onderhoudskosten en minder energieverbruik.

Lees meerZakelijk Alphen aan den Rijn nog lang niet energiezuinig

In Alphen aan den Rijn is het merendeel van de kantoorgebouwen niet energiezuinig. Dit blijkt uit een marktonderzoek van Elektro Technisch Bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn. Bij het onderzoek onder 153 bedrijven is gekeken naar gebruik van verlichting, zonnepanelen en naar elektrisch rijden.

Lees meer