onderhoud laadpunt

PVD5211bew-1920×600
onderhoud laadpunt

Gaat u ook voor elektrisch?

U kunt er niet omheen, de bijtellingsregels veranderen in 2016. Een auto leasen kost steeds meer geld. Dus wat gaat u doen? Koopt u een zuinigere auto? Gaat u voor hybride of kiest u toch voor een plug-in hybride of een volledig elektrische auto?

De keus is aan u! Maar de toekomst is elektrisch rijden. Met de steeds verbeterde modellen kunt u ook elektrisch steeds grotere afstanden afleggen. Liever meer zekerheid? Dan kunt u kiezen voor een zuinige plug-in. Maar vergeet het juiste laadpunt niet!

Laadpunten zijn er tegenwoordig net zoals elektrische auto’s in alle soorten en maten. En u wilt natuurlijk op het werk kunnen laden, maar ook thuis. Hoe weet u of u de goede kiest? Is uw meterkast wel geschikt voor een aansluiting? En laadt de auto wel snel genoeg op?

Soorten laadpunten

Voor elke auto is er een ander laadpunt nodig met een ander vermogen. Dus hoe weet u of u de juiste kiest? De dealer helpt u zeker een eindje op weg. Maar bij het juiste laadpunt komt nog veel meer kijken. Er zijn misschien wel aanpassingen nodig in uw groepenkast.

Het volledig laden van een auto via het standaard net duurt ongeveer 8 uur. Sommige auto’s zijn geschikt om snel op te laden. De auto kan al in 15-30 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Het is maar net wat u wilt.

Het kan zelfs nog zuiniger, heeft u al zonnepanelen op het dak, of bent u dat toch ook van plan? Het laadpunt kan ook daarop worden aangesloten.

Elektro technisch bureau A. Hogenes uit Alphen aan den Rijn kunt u adviseren en sluiten het laadpunt met het juiste vermogen veilig aan. Neem vrijblijvend contact op.

Wij hebben al een laadpunt vanaf €850,- compleet geïnstalleerd. 

oplaadpuntenUw Duurzame Installateur

Nieuwsbrief

Contact

Elektro technisch bureau a. hogenes bv
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • E: info@etbhogenes.nl
Privacy & cookies