PVD5361bew1-1920×900

_PVD4903slider
_PVD5026slider
_PVD4910slider
_PVD2445slider

LED-verlichting – meer en beter licht voor minder geld!

Ervaar het nu gratis zelf en wordt testbedrijf voor ETB Hogenes.

Verlichting is een van de belangrijkste zaken op een werkplek. Het zorgt voor een fijne werksfeer maar heeft ook invloed op de productiviteit. En dat niet alleen, want zo’n 70% van de energiekosten van uw bedrijf gaan naar de verlichting. Ook ervaren wat de verschillen kunnen zijn?

>>Wordt nu testbedrijf<<

We weten allemaal intussen wel dat led-verlichting energiezuinig is, langer meegaat dan andere lampen en onderhoudsvriendelijk is. Maar welk verschil kan led-verlichting nou concreet maken?

Led-verlichting op het werk:

  • Het is eenvoudiger om het licht in verschillende ruimtes te regelen en op de gewenste sfeer af te stemmen. In een ontvangstruimte wilt u bijvoorbeeld ander licht dan in een kantoorruimte.
  • In een vergaderzaal is de juiste (en vaak lange) concentratie nodig. Led-verlichting is zo in te stellen, dat het concentratieniveau hoog blijft. En eenvoudig is aan te passen voor presentatiemomenten.
  • De led-verlichting kan alleen branden wanneer het nodig is, door het installeren van aanwezigheidsdetectie. Bijvoorbeeld in gang, trappenhuis, magazijn, vergaderzaal of toiletten.
  • Op de werkplek moet een bepaalde lichtsterkte schijnen. De led-verlichting kan zich met een sensor aanpassen aan het daglicht, waardoor er weer bespaart wordt.

We horen u denken: “Dit kan toch niet, want led-verlichting is hartstikke duur!” Om overgaan op led-verlichting is een investering nodig. Maar al snel zal het zich terugverdienen. Niet alleen in de energiekosten, maar ook in de productiviteit van uw personeel en een prettige werksfeer.

Wij laten u het verschil ervaren. Wij willen graag bij u een gratis test doen om te kijken of u het verschil in licht merkt. Maar wij meten ook meteen het verschil in energieverbruik. Na deze testperiode doen we u een vrijblijvend aanbod voor de vervanging van de verlichting.

Uw Duurzame Installateur

Nieuwsbrief

Contact

Elektro technisch bureau a. hogenes bv
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • E: info@etbhogenes.nl
Privacy & cookies