slider-1920×900

PVD5163bew-1920×900
PVD5999bew-1920×900

Slide background

onderhoud laadpunt

PVD5239-1-1920×900

PVD5361bew1-1920×900

PVD6650bew-1920×900

Wat doet een elektricien precies?

Natuurlijk belt u een elektricien op het moment dat er iets mis is met de elektrotechnische installatie. Maar, een elektricien doet veel meer en kan u helpen met besparen!

Een elektricien adviseert, onderhoud en legt alle elektrotechnische installaties aan.

Waarvoor belt u nou een elektricien? Ja makkelijk, alles wat met elektra te maken heeft. Maar dit is meer dan u denkt. En vergeet niet, een heleboel verborgen gebreken hebben met elektra te maken. En wat dacht u van energie besparen? Een elektricien weet als geen ander waar u moet beginnen en waarop u kunt besparen.

Energie besparen

Energie besparen wil iedereen wel. Maar waar moet u beginnen. Moet u meteen zonnepanelen op het dak leggen? Of alle lampen vervangen voor LED? Uw elektricien vertelt u hoe u het beste kunt besparen en waar u moet beginnen.

Veiligheid anno 2015

Een elektrotechnische installatie moet aan bepaalde veiligheidsnormen voldoen. Eens in de zoveel tijd veranderen deze. Een installatie is dan niet meer up-to-date en onderdelen zouden dan vernieuwd moeten worden. De groepenkast is het hart van elke elektrotechnische installatie. Wist u dat deze eigenlijk elke maand gecontroleerd moet worden? Waarschijnlijk niet. Uw elektricien kan dit voor u doen en kijkt meteen naar de werking van aardlekschakelaars.

Verbouwen of renoveren?

Een verbouwing of renovatie is een goed moment om stil te staan bij de elektra. Werkt alles nog naar behoren, zitten alle aansluitingen op de goede plek, heb ik voldoende contactpunten en de laatste vraag, is de installatie nog wel veilig? Een elektricien kan dit allemaal voor u nagaan en vervolgens zo nodig wijzigingen aanbrengen.

Slimmer huis of bedrijf

Tegenwoordig zijn steeds meer elektronische snufjes. Automatische lichtbediening, geïntegreerde geluidssystemen of een intercom voor thuis of op werk, uw elektricien adviseert en installeert.

Uw Duurzame Installateur

Nieuwsbrief

Contact

Elektro technisch bureau a. hogenes bv
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • E: info@etbhogenes.nl
Privacy & cookies