slider-1920×900
PVD5163bew-1920×900
Slide background

onderhoud laadpunt
PVD5239-1-1920×900

PVD5361bew1-1920×900
PVD6650bew-1920×900

_PVD2445slider
onderhoud laadpunt

Energiebesparing

Energie besparen is goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Met kleine investeringen bespaart u op lange termijn al aanzienlijk. Wij geven u graag advies hoe er bij u bespaart kan worden.

Lees meer

NEN 3140

Een elektrisch apparaat moet het niet alleen doen, hij moet ook veilig werken. Alle installaties en apparaten moeten daarom voldoen aan de NEN-3140 norm. Wij kunnen uw apparaten en installaties voor u controleren.

Lees meer

 Noodverlichting

Goed werkende noodverlichting kan levens redden. Als de stroom uitvalt zorgt het dat men snel een gebouw kan verlaten. Goede noodverlichting en het onderhoud is wettelijk verplicht. Wij kunnen dit voor u installeren en controleren.

Lees meer

Onderhoudscontracten

Onderhoud voor uw elektrotechnische installaties, zoals noodverlichting en brandmeldinstallaties en alle elektrische apparaten en –arbeidsmiddelen is wettelijk verplicht. Deze zorg kunt u uit handen geven. Sluit bij ons een onderhoudscontract af.

Lees meer

Oplaadpunten

Het is de toekomst, elektrisch rijden. Er komen steeds meer verschillende soorten auto’s op de markt, met daarbij verschillende soorten oplaadmogelijkheden. Wilt u ook een oplaadpunt bij uw bedrijf of instelling? Wij kunnen u helpen.

Lees meer

Elektrawerk

Overal zijn elektrotechnische toepassingen, de noodverlichting, een intercom, de toegangsdeur, de noodstroomvoorziening etc. Het is belangrijk dat alles goed werkt. Wij kunnen u adviseren en de juiste toepassing bij u aanleggen.

Lees meer

Verlichting

Kantoren, galerijen, winkels en fabrieken, overal heeft verlichting een andere toepassing. Licht is belangrijk en heeft veel invloed. Met de juiste lichtoplossing kan ook energie bespaart worden. Welke toepassing voor u geschikt is vertellen wij u graag.

Lees meer

Zonnepanelen

Wilt u ook uw elektra-rekening verlagen? Dit kan door te investeren in zonnepanelen. Door subsidies en fiscale voordelen wordt het nog interessanter. Wij kunnen zonnepanelen plaatsen en installeren.

Lees meer

Buitenpost 1

Intercom

Is uw intercominstallatie ook aan vervanging toe? ETB Hogenes kan u helpen. Wij werken met de meest veilige intercominstallaties. Eenvoudige bediening met smartphone of tablet, ook dat is tegenwoordig mogelijk. Wij helpen u graag verder.

Lees meer

 

Kwaliteit en Certificering

Nieuwsbrief

Contact

Elektro technisch bureau a. hogenes bv
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • E: info@etbhogenes.nl
Privacy & cookies