Energie-opslag

Energie-opslag

ETB A. Hogenes B.V. is specialist op het gebied van energie-opslag en biedt een scala aan oplossingen voor de zakelijke markt. Door batterijopslag te combineren met zonnepanelen en laadpalen kunt u energiepieken verminderen en energiekosten verlagen.

Wij zijn toegewijd om u te helpen de volgende stap in de energietransitie te maken, en werken samen met onder andere iwell. Deze samenwerking zorgt voor de nieuwste technologische ontwikkelingen in onze oplossingen voor energieopslag. Door dit partnerschap zijn we in staat om de meest geavanceerde en up-to-date oplossingen op de markt te brengen.

Deskundige ondersteuning

Als u voor ETB A. Hogenes kiest, krijgt u meer dan alleen geavanceerde oplossingen voor energie-opslag. Wij bieden ook deskundige ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw energietransitie haalt. Ons team van experts is beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en advies en begeleiding te geven.

Een energieopslagsysteem op maat:

Bij ETB Hogenes begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, net als zijn energiebehoeften. Daarom bieden we op maat gemaakte energieopslagsystemen aan die perfect aansluiten bij uw bedrijfsvoering.

Bewaar, beheer, benut: Haal het maximale uit uw energie

Stel je voor: een systeem dat zonne-energie niet alleen opvangt maar ook intelligent opslaat, om het later te gebruiken precies wanneer jij het nodig hebt. Klinkt als toekomstmuziek? Dat is het niet meer. Dankzij onze op maat gemaakte energieopslagsystemen wordt deze droom werkelijkheid.

Houd uw energieverbruik in bedwang

Hoge pieken in het energieverbruik kunnen leiden tot onaangename verrassingen, niet alleen in de energierekening, maar ook in de capaciteit van uw eigen elektrische aansluiting. Daarom is ‘peakshaving’ niet alleen slim, maar ook essentieel voor een naadloze bedrijfsvoering.

Met behulp van een geavanceerd energieopslagsysteem kan er energie opgeslagen worden tijdens daluren en deze vrijgeven worden tijdens piekbelasting. Hierdoor voorkomt u overbelasting van uw eigen aansluiting.

Met een energieopslagsystemen vermindert u de druk op de infrastructuur en creëert een betrouwbaarder en duurzamer energie-ecosysteem. Zie het als een persoonlijk vangnet dat altijd klaarstaat om uw bedrijf draaiende te houden, ongeacht de eisen van de dagelijkse activiteiten.

Met een energieopslagsystemen bent u niet alleen voorbereid op de uitdagingen van vandaag, maar ook op de kansen van morgen.

Tackle Netcongestie: Kies voor Batterij-opslag bij Verhuizing, Uitbreiding of Nieuwbouw

Een stabiele energievoorziening verre van gegarandeerd. Een term die steeds vaker in het nieuws verschijnt, is “netcongestie”. Deze situatie doet zich voor wanneer de vraag naar elektriciteit de capaciteit van het netwerk overstijgt. Dit kan met name een probleem vormen tijdens belangrijke fasen zoals een verhuizing, uitbreiding of bij de bouw van een nieuw pand. Maar er is een oplossing: batterij-opslag.

Wat is Netcongestie?
Netcongestie is het fenomeen waarbij het elektriciteitsnet niet meer in staat is om te voldoen aan de gevraagde capaciteit. Dit kan leiden tot onbetrouwbare stroomvoorziening, wat op zijn beurt weer kan resulteren in operationele hiaten en financiële verliezen.

Waarom Batterij-Opslag?
Batterij-opslag biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor het managen van uw energiebehoeften. Het stelt u in staat om stroom op te slaan tijdens daluren en deze te gebruiken wanneer het net overbelast is of wanneer u dit nodig heeft om zware machines te gebruiken. Hierdoor hebt u meer controle over uw energievoorziening, waardoor u operationele risico’s minimaliseert.

 

Voordelen van Batterij-Opslag
1. Continuïteit: Zorgt voor een ononderbroken stroomvoorziening.
2.Flexibiliteit: Maakt het mogelijk om energie op te slaan en te gebruiken naar behoefte.
3. Kostenbesparing: Gebruik van opgeslagen energie tijdens piekuren kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Wie heeft er baat bij?
– Bedrijven die op het punt staan te verhuizen
– Organisaties die uitbreidingsplannen hebben
– Nieuwbouwprojecten die de gevraagde (grote) aansluiting niet krijgen

Het negeren van het risico op netcongestie tijdens een verhuizing, uitbreiding of nieuwbouw kan resulteren in operationele en financiële problemen. Batterij-opslag biedt een proactieve, flexibele oplossing om uw energievoorziening betrouwbaar en efficiënt te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Benieuwd hoe batterij-opslag uw energievoorziening kan optimaliseren? Neem nu contact op voor een advies op maat.

0172 – 74 55 50    0172 – 74 55 50
    info@etbhogenes.nl