Nieuwbouw en renovatie – Elektrotechniek

Nieuwbouw en renovatie – Elektrotechniek

Elektrotechniek voor nieuwbouw

Voor nieuwbouw leggen wij moderne, energiezuinige installaties aan die van alle gemakken zijn voorzien. Indien nodig, ontwerpen we de complete installatie. Voordat we dat doen, gaan we met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Met onze ervaring kunnen wij u daarnaast uitstekend adviseren.

Elektrotechniek bij renovatie

Bij renovatie worden bijvoorbeeld de elektrische installatie vervangen voor een energiezuinige of vervangen we oude TL-verlichting voor LED-verlichting. Ook hier gaan we met u in gesprek, voordat we de installatie ontwerpen. Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en indien nodig een lichtplan maken. Met het ontwerp, leveren we de terugverdientijden, zodat u weet op welke termijn u uw investering heeft terugverdiend. Indien gewenst voeren wij voorafgaand aan de werkzaamheden eerst een NEN3140 keuring uit. Doet u mee met de energietransitie?

Producten die passen bij nieuwbouw en renovatie:

Wij werken voor aannemers, bedrijven, scholen, retail, restaurants, zorginstellingen, VvE’s en overheid. Heeft u vragen over elektrotechniek bij nieuwbouw of renovatie, of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij zijn uw elektrotechnisch partner & adviseur!

0172 – 74 55 50
info@etbhogenes.nl