_PVD5875home

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij ons staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Bij alles wat wij doen, kiezen we voor de meest duurzame oplossing. Wij werken uitsluitend met leveranciers die dit principe delen. Voor u als klant betekent dit dat u altijd een energiezuinig, duurzaam en/of kostenefficiënt alternatief krijgt aangeboden.

VCA

Al onze werknemers met een uitvoerende functie zijn in het bezit van een VCA-diploma. Als opdrachtgever weet u daardoor dat de monteurs goed op de hoogte zijn van veiligheids- en kwaliteitswetgeving op de werkplek.

Duurzaam kantoor

Ook ons kantoor is duurzaam, wij hebben zonnepanelen en bewegingsmelders voor verlichting. Veel van onze auto’s zijn hybride of elektrisch.

 

Uw Duurzame Installateur

Wij zijn aangesloten bij Uw Duurzame Installateur, een samenwerkingsverband van elektrotechnische en totaalinstallateurs. Naast het reguliere installatiewerk zijn alle aangesloten bedrijven specialist in duurzame oplossingen.

Scherpe prijzenLogo-UDI

Door de aansluiting bij Uw Duurzame Installateur kunnen wij gebruik maken van inkoopvoordeel zodat wij altijd een scherpe prijs bieden. Het samenwerkingsverband biedt ook trainingen en opleidingen voor gebruik van de meest innovatieve en nieuwe materialen. Wij zijn dus altijd op de hoogte zijn van de nieuwste oplossingen.