FILLIE AC-WCD1-Floor Image Shoot Villa Volvo – CloseUp 1 (Custom)

FILLIE ELEKTRISCH LAADSYSTEEM

Sinds augustus 2017 is ETB A. Hogenes officieel installateur van Fillie Elektrisch Laadsysteem. Fillie heeft exclusieve design laadpunten voor thuis en op de zaak. Alle onderdelen zijn vervaardigd van eerlijke, duurzame materialen.

IntelligentFILLIE AC-WCD2-Floor Image Shoot Persoonlijk Business 02

FILLIE® is een intelligent systeem dat communiceert met u én uw voertuig. Meteen na het koppelen van de stekker communiceert Fillie met uw voertuig. Het systeem ziet direct welk model u heeft en bepaalt aan de hand daarvan hoeveel stroom er nodig is (met een maximum van 3 x 32 ampère). Doordat Fillie zichzelf automatisch begrenst, krijgt uw voertuig precies genoeg stroom: niet te weinig en niet te veel. Daarmee is Fillie is efficiënt, veilig, milieuvriendelijk én kostenbesparend. Om de conversatie tussen Fillie en uw voertuig te kunnen volgen, kijkt u op de LED-indicator in de drukknop.

De voor- en achterplaat zijn behandeld met weerbestendige en stootvaste coating die zijn oorsprong heeft uit de luxe jachtindustrie. De stekkerdoos, de drukknop en het LED-indicatielampje zijn naadloos geïntegreerd en vormen één geheel. De modellen ‘WALL’ en ‘FLOOR’ maken gebruik van indirect licht; het spel van reflectie, slagschaduw en strijklicht geeft een esthetisch en functioneel lichtresultaat.FILLIE AC-WCD1-Floor Image Shoot Bungalow Night

Juiste model voor uw woning

De ligging van de woning ten opzichte van de oprit of het aansluitpunt op uw bolide zijn factoren die van invloed zijn om het juiste model te kiezen dat het best bij uw situatie past. FILLIE® is daarom verkrijgbaar in 3 modellen: CORE, WALL en FLOOR.

Ieder model is verkrijgbaar in 2 types: een type met één universele stekkerdoos/aansluitpunt, en een type met twee universele stekkerdozen/aansluitpunten. Naast stroom geven de modellen WALL en FLOOR ook verlichting: de aluminium reflectieplaat weerkaatst het licht van de CORE, zodat er voldoende verlichting ontstaat om de stekker altijd zichtbaar aan uw bolide te koppelen.

Wilt u meer weten over het laadsysteem? Neem dan contact met ons op.