direct contact

Laadpalen Alphen aan den Rijn nodig?

Op zoek naar laadpalen Alphen aan den Rijn? Naar het opladen van een elektrische auto wilt u uiteraard geen omkijken hebben. Kwalitatieve laadpalen Alphen aan den rijn zijn daarom essentieel. Maak het uzelf én uw klanten gemakkelijk: plaats een laadpaal bij uw pand. Daarmee maakt u efficiënt, gebruiksvriendelijk en zeer veilig opladen mogelijk.

Bedrijfsklaar opgeleverd

Wij bieden u de keuze uit verschillende typen laadpalen en adviseren u graag over het voor u meest geschikte type. Vervolgens zorgen we voor het plaatsen en leveren we de laadpaal bedrijfsklaar op, inclusief de benodigde aanpassingen van uw groepenkast, de juiste voedingskabels en de jaarlijkse controle van de beveiliging. We leveren reguliere laadpalen (AC) maar ook snelladers (DC).

Laadpalen Alphen aan den Rijn
laadpaal alphen aan den rijn

Laadpalen Alphen aan den Rijn

Het rijden met een elektrische auto wordt steeds populairder in Nederland. Logisch ook, want het is een goed duurzaam alternatief voor gas en benzine. Er zijn al 120.000 laadpalen in Nederland en dit aantal blijft groeien. Tegelijkertijd neemt ook het aantal leveranciers toe.

Laadkompas is in deze markt gegroeid als zelfstandig specialist en profileert zich als “kompas in de wereld van elektrisch rijden”. Dat betekent dat we adviseren over de overstap naar elektrische auto’s, eventuele subsidies en het voorzien van laadpalen Alphen aan den Rijn. Uiteraard kunt u bij ons ook een laadpaal aanschaffen en verzorgen wij indien nodig de installatie. Kortom, wij bewaken het hele proces zodat u 100% zeker weet dat u op de juiste plek zit. Zowel thuis als op je werkplek.

Lees hier meer over: Laadpalen Alphen aan den Rijn 

Besparing laadpaal Alphen aan den Rijn

Een groot voordeel van laadpalen Alphen aan den Rijn is dat je nooit meer tijd verliest. Je hoeft niet te stressen om op tijd op je werk te komen, want je verspilt geen tijd meer aan het tankstation. Het laadstation bevindt zich voor de deur. Hierdoor kun je ‘s avonds na het werk je auto weer aansluiten. Zo ga je ‘s ochtends zorgeloos naar je werk!

250 km laden in een uur? Met een snellader is dit mogelijk. Ideaal als personeel en klanten maar kort op locatie aanwezig is. Even laden en weer door.

Een laadpaal installeren voor in huis wordt nog leuker als je wat geld kunt besparen! Geld besparen op je thuislaadpaal is zeker mogelijk. Al zijn laadpalen Alphen aan den Rijn voor zakelijk gebruik meestal veel goedkoper dan voor persoonlijk gebruik. In sommige steden kunt u nog profiteren van een extra subsidie. Als u hier meer over wilt weten, kunt u dit het beste navragen bij uw gemeente.

Er zijn nog steeds fiscale voordelen voor bedrijven waar u gebruik van kunt maken. U dient hierover vooraf informatie met voldoende deskundigheid op te vragen. Wil je thuis een laadpaal plaatsen? Bij ETB Hogenes bespaart u op professionele interventiekosten.

Installatie laadpaal Alphen aan de Rijn

Al onze installateurs zijn gecertificeerd en opgeleid door de merken waarmee we samenwerken. Indien nodig zorgen wij voor twee monteurs zodat de installatie altijd in 1 dag gedaan is. Als er veel gegraven moet worden, sturen we wegwerkers of hoveniers. Daarna is uw oprit weer schoon, net zoals wij hebben geconstateerd.

Er wordt altijd een aparte groep aangemaakt in het groepsvak voor de lader. We hebben kabelinstructies nodig van de horlogedoos naar waar de oplader zich zal bevinden. In veel gevallen betekent dit dat er geboord moet worden. Afhankelijk van de locatie van de meterkast kunnen we ofwel direct in de buitenmuur boren of de kabel via de kruipruimte naar buiten brengen. Dit gebeurt altijd in overleg met de klant.

Indien nodig openen we de stoeprand en plakken we extra labels op de kabeluiteinden. Dit is voor de veiligheid, dus als er later graafwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, moet uiteraard gelet worden op de locatie van het ijs. Ook zorgen wij voor een zorgvuldige bestrating van de bestrating door ervaren klinkers. We maken je oprit vrij als we hem vinden.

laadpaal alphen aan den rijn

Kosten en onderhoud laadpalen Alphen aan den Rijn

Als je overweegt een laadpaal in huis te plaatsen, ben je vast benieuwd naar de kosten van een thuislaadpaal.

Aan de aanschaf van een laadpaal zijn natuurlijk kosten verbonden. Laadstations zijn essentieel voor een optimaal gebruik van uw elektrische voertuig. Over het algemeen kun je kiezen tussen laadpalen met vaste kabels en laadpalen met stopcontacten (Mennekes). Hiervoor moet je eenmalig een vast bedrag betalen, net gelijk aan de aankoopprijs. Anderzijds kun je ook kiezen voor een laadpaal die werkt met het kaartsysteem. Hiervoor moet je ook een eenmalige aanschafprijs betalen, maar ook een maandelijks bedrag voor de abonnementskosten. Dan heb je een technisch ruimer laadstation nodig, maar dit verhoogt ook de kosten van het laadstation, oftewel de prijs.

Laadstations van het merk LS24 staan te koop vanaf € 562,6 inclusief btw. De abonnementskosten voor een laadstation met kaartsysteem bedragen slechts € 5 inclusief btw per maand voor een enkel model en € 8,00 inclusief btw per maand voor een dubbel laadstation.

Om uw laadpalen Alphen aan den Rijn ook op de lange termijn in goede conditie te houden, bieden wij een serviceplan aan waarbij we de laadpalen onderhouden en inspecteren. 

Door het onderhoud te laten uitvoeren zorgt u voor een langere levensduur van uw laadstation én dat uw laadstation bij iedere laadsessie optimaal presteert. Daarnaast wordt de kans op storingen door preventief onderhoud verkleind en kunt u altijd volledig opgeladen wegrijden. Ondanks dat laadstations en de gebruikte hardware onderhoudsvriendelijk zijn verdient het de voorkeur om deze jaarlijks te controleren, zeker als het laadstation dagelijks wordt gebruikt.

0172 – 74 55 50
info@etbhogenes.nl