direct contact

Ledverlichting Alphen aan den Rijn nodig?

Op zoek naar ledverlichting Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij het juiste adres aangekomen, ETB Hogenes is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van ledverlichting Alphen aan den Rijn. Daarnaast krijgen alle toekomstige klanten gratis advies. Dit advies betreft bijvoorbeeld, welk model voor u geschikt is en wat u kunt verwachten van het proces. Hieronder kunt u alles wat relevant is over ledverlichting lezen.

Ledverlichting Alphen aan den Rijn
ledverlichting alphen aan den rijn

Wat is ledverlichting Alphen aan den Rijn?

LED staat voor ‘Light Emitting Diodes’. Dit is een halfgeleider die licht geeft wanneer er stroomt doorheen loopt. In tegenstelling tot traditionele verlichting, zoals een gloeilamp, produceren led’s licht doordat de elektronen in het halfgeleidermateriaal worden aangeslagen. Daarbij schijnt het licht maar een kant op, omdat de elektrische laagjes van de LED maar gericht zijn naar een kant. Deze manier van licht opwekken zorgt ervoor dat er veel variatie in kleuren mogelijk is. Hierdoor is LED verlichting zeer geschikt om elke omgeving een eigen sfeer te geven.

LED verlichting wordt gemaakt op basis van een halfgeleider LED component. Deze zet elektrische energie om in zichtbare elektromagnetische straling. Het geeft dus licht. Sinds de jaren 90 is led-verlichting steeds populairder geworden, omdat het milieuvriendelijk is, een langere levensduur heeft en led-verlichting veel zuiniger is. Ledverlichting wordt steeds vaker voor meer toepassingen gebruikt, waardoor de energiekosten blijven dalen. Meer weten over led verlichting?

Lees hier meer over: Ledverlichting Alphen aan den Rijn

Ledverlichting Alphen aan den Rijn installatie

Als LED installateur worden wij veel gevraagd voor het uitvoeren van complete LED installaties voor kantoren en professionele voorzieningen. Sterker nog, we kunnen uw bestaande verlichting vervangen door led-verlichting. Het maakt ons niet uit of het om één kantoor gaat of om meerdere kantoren. Wij zijn er voor ondernemers groot en klein. Voor meer informatie over LED-verlichting voor kantoren en bedrijven

Als ETB Hogenes voorzien we je ook van gratis lichtadvies. Zeker als u van plan bent de verlichting in uw bedrijf, kantoor of woning te vervangen door led-verlichting. Ook komen wij graag bij u langs voor een uitgebreid LED installatieadvies bij de bouw of verbouwing van uw bedrijf, nieuwbouwwoning of kantorencomplex.

Wat levert ledverlichting Alphen aan den Rijn op?

LED-verlichting heeft veel voordelen. Allereerst gebruiken LED’s slechts 10% van de energie van gloeilampen of halogeenlampen. Dit maakt LED-verlichting tot de meest energiezuinige vorm van verlichting. Bovendien gaat LED-verlichting erg lang mee. Met een brandduur van acht uur per dag heeft de gemiddelde led een levensduur van zo’n tien jaar. Bovendien worden LED-lampen door efficiënte stroomopwekking nauwelijks warm, waardoor je nooit je handen verbrandt aan dergelijke lampen. Dit resulteert in directe energie- en kostenbesparingen.

Duurzaamheid, milieu en klimaat zijn onderwerpen waar we allemaal om geven. U kunt helpen door duurzame LED-verlichting te installeren in uw hele huis, bedrijf of kantoor. Dit verlaagt niet direct uw energierekening, maar draagt ​​ook bij aan een beter milieu. We moeten tenslotte allemaal aan duurzame energie denken, toch?

Ledverlichting voordelen

Gemak: TL LED’s kunnen in bestaande armaturen worden ingebouwd. Je moet de starter verwijderen en in het geval van een elektronisch voorschakelapparaat moet deze worden overbrugd. De lampen kunnen worden gebruikt in scholen, kantoorgebouwen, magazijnen, fabriekslobby’s, kantines, kortom bijna elke commerciële ruimte! Uw bestaande enkele armatuur zou dus moeten volstaan.

Goedkoper in nieuwbouw: in nieuwbouw is een eenvoudig armatuur met leds niet duurder dan een klassiek armatuur met fluorescentielampen. Ook bij nieuwbouw kunnen plafondruimte en bedradingskosten worden bespaard.
Bespaar op je energiekosten en wees duurzamer. Dus goedkoper voor u en beter voor het milieu. Daarnaast geniet je als bedrijf van een milieu- en energie-investeringsaftrek en bespaar je op de CO2- en zwaveluitstoot dankzij het gunstige energieverbruik van leds.

Levensduur: Levensduur is 50.000 uur. Het heeft een levensduur van minstens 10 keer die van conventionele fluorescentielampen en meer spaarlampen. De lamp heeft geen gloeidraad en zal dus niet breken bij een stoot. Dit brengt ons direct bij het volgende voordeel.

Creatieve activiteiten en toepassingen: door hun heldere en zachte licht zijn ze bijzonder geschikt voor scholen en bedrijven, vanwege de afwezigheid van frequentieschommelingen, en geven ze zacht licht.
Werkzaamheid: geen warmte en geen schadelijke straling (elektromagnetische en UV-straling). Daarnaast zorgen LED’s voor direct licht. Het geeft licht waar het nodig is. Bovendien verbruiken LEDTL-buislampen een fractie van de energie in vergelijking met conventionele armaturen.
Hoe komt het dat Ledtl-lampen zo efficiënt zijn? LED’s zetten elektriciteit direct om in licht met 10% efficiëntie en geen ghosting zoals conventionele armaturen, slechts 1% wordt omgezet in licht.

Minder onderhoud: Door gebruik te maken van LEDTL-lampen heeft u minder arbeidskosten voor vervanging. Dit komt door 50.000 branduren. Dit betekent 10 keer minder vervanging dan conventionele tl-buizen. Aanzienlijke besparing op arbeidskosten. Zeker als de arbeidskosten al hoger zijn dan normaal door moeilijk bereikbare plekken, zoals kantoorgebouwen met hoge plafonds, theaters, fabriekshallen, vergaderruimtes, etc. Kom op, de rest vul je zelf in.

 

0172 – 74 55 50
info@etbhogenes.nl