Mike Hamilton – Zelfstandig monteur

Mike Hamilton – Zelfstandig monteur

 

Mijn naam is Mike Hamilton en sinds 2020 ben ik zelfstandig monteur bij ETB Hogenes. Daarvoor ben ik hier 2 jaar actief geweest als stagiair en ben dus na mijn stage meteen in dienst gekomen.

In 2022 ben ik er even tussenuit geweest. Ik heb een mooie reis gemaakt en kwam na zo’n 8 weken weer terug. Voordat ik wegging, had ik afgesproken dat ik weer terug kon komen. Dus mijn contract werd tijdelijk omgezet naar een 0-uren contract en kon zo na mijn reis weer terugkomen. Superfijn en flexibel.

1 dag op kantoor

Na mijn terugkomst ben ik actiever in de binnendienst, ik werk nu elke vrijdag op kantoor. Hier doe ik mijn eigen werkvoorbereiding voor de week erna en ook een deel voor andere collega’s.

Ik vind het heel interessant en heel leerzaam om het werk vanaf de andere kant te zien en ook te ervaren. Er komen heel andere dingen bij kijken dan je eigenlijk op de werkvloer doorhebt. Het klantcontact is bijvoorbeeld heel anders.

Opleiding MIT

Ik ga nu starten met de opleiding MIT werkvoorbereider, dit heb ik samen met Robert (directie) besloten om te gaan doen. Het plan is om op lange termijn werkvoorbereider te worden en 100% binnen te gaan werken. Binnenkort wordt een collega vader, dan zal ik ook een dagje extra op kantoor komen zitten. Ben benieuwd hoe die 2 dagen gaan bevallen.

Mike Hamilton – Zelfstandig monteur

 

Elk jaar tijdens de voortgangsgesprekken wordt er gevraagd of er nog een cursus of opleiding is die ik wil doen of iets specifieks wil leren. Dit wordt samen bedacht, het is heel fijn om op die manier te kijken wat je nog meer wilt, omdat er dus ook van alles mogelijk is.

Doen wat je leuk vindt

Zo heb ik naast de opleiding waaraan ik nu ga beginnen ook wel eens gezegd dat ik heel graag werk in industriële omgeving. Hier wordt veel rekening mee gehouden in het plannen van de werkzaamheden. Dus dan doe je ook echt wat je leuk vindt.

De werksfeer is heel goed. Iedereen communiceert goed, is eerlijk en transparant. Ook als dingen even minder goed lopen wordt het op een rustige manier besproken en wordt er gezorgd dat alles uit de lucht is.

De bedrijfsfeestjes zijn heel gezellig, en ook de vrijdagmiddagborrels zijn leuk. We hebben een leuke groep met collega’s. Het is leuk dat eigenlijk iedereen uit de regio komt, daardoor ga je ook hechter met elkaar om en lijken we misschien ook best op elkaar.

Goed in ons vak

Alle collega’s zijn goed in hun vak. We staan bij Hogenes voor kwaliteit en alle collega’s dragen dit ook uit. We krijgen hier ook intern echt de goede mogelijkheden voor. Er wordt gezorgd voor goed materiaal, PBM’s, gereedschap, etc.

Ook is Hogenes echt een bedrijf die met de tijd mee gaat en innovatief is. We zijn nu erg actief in laadoplossingen en batterij-opslag. Dit is nu ontzettend actueel en wij zijn er al heel ver in.

Hogenes is een goede en aantrekkelijke werkgever en ik heb het heel erg naar mijn zin. Je krijgt mooie kansen, de sfeer is goed.

#ditishogenes

0172 – 74 55 50
info@etbhogenes.nl