hogenes slider
PVD5163bew-1920×900
Slide background

onderhoud laadpunt
PVD5239-1-1920×900

PVD5361bew1-1920×900
PVD6650bew-1920×900

_PVD2445slider
onderhoud laadpunt

In onderstaande categorieën vindt u enkele van onze projecten die we hebben uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Wilt u meer weten over ons aanbod van diensten? Neem dan contact op!


Domotica

Domotica, een term die steeds bekender wordt. Met 1 druk op de knop de gewenste temperatuur, lichtsterkte en de gordijnen dicht. Dat klinkt mooi. Dat is het ook. Wij hebben verschillende projecten uitgevoerd.

Lees meerOplaadpunten

Laadpunten, ze bestaan in vele soorten en maten. Wij hebben in de regio veel laadpunten geïnstalleerd. Voor zakelijk of privé-gebruik, hier houden wij uiteraard rekening met de auto en de laadmogelijkheid.

Lees meer


Elektrawerk

Alles is elektra, of nu uw groepenkast vervangen moet worden, stopcontacten moeten worden nagekeken of verplaatst of uw telefonie en/of data geregeld moet worden op kantoor. Ook dit soort werkzaamheden voeren wij natuurlijk uit.

Lees meer
NEN 3140

Een NEN 3140 keuring, noodzakelijk voor alle bedrijven. Wij controleren bij verschillende bedrijven en instanties de elektrotechnische apparatuur. Zonder NEN 3140 keuring is het ook mogelijk dat de verzekering niet uitbetaald bij een calamiteit. Iedereen heeft hier mee te maken, dat blijkt wel.

Lees meerNoodverlichting

Noodverlichting, verplicht en veilig. Ieder zakelijk pand moet noodverlichting hebben. Wij hebben in de regio veel noodverlichting geplaatst, vervangen en in onderhoud. Allereerst ontstaat een noodverlichtingsplan waaruit de veiligste route en verlichting ter sprake komt.

Lees meerOnderhoudscontracten

Om gegarandeerd te zijn van een goed-werkende en veilige installatie, kunt u bij ons verschillende onderhoudscontracten afsluiten. Wij hebben onder andere contracten voor het onderhoud van noodverlichting en brandmelding, maar ook voor al uw installaties.

Lees meerVerlichtingsoplossingen

Verlichting, een van de belangrijkste zaken in een mensenleven. Er bestaan tal van toepassingen voor licht. Voor winkels, kantoren, industrie en woningen, elk met zijn eigen specificaties. Wij hebben tal van oplossingen in de regio toegepast.

Lees meerEnergiebesparing

Energie besparen, wie wil dat nou niet. Met verlichting kunt u al eenvoudig besparen. Hier gaat namelijk het grootste deel van het verbruik naar toe. Maar ook inzicht in het verbruik is al een belangrijke stap. Dan hebben we het nog niet eens over het opwekken van eigen energie.

Lees meer