PVD5361bew1-1920×900

_PVD4903slider
_PVD5026slider
_PVD4910slider
_PVD2445slider

Gamma Velserbroek

GAMMA voelt zich als marktleider verantwoordelijk voor een milieuvriendelijke doe-het-zelfbranche en wil daarin ook zelf een goed voorbeeld geven. Daarom werd een partner gezocht die niet alleen zorgdraagt voor het ontwerpen en installeren van de elektrotechnische installatie, maar ook oplossingen biedt om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Deze partner werd gevonden in ETB Hogenes.

Lees meer

Logistiek Centrum Bleiswijk 

Bij het verduurzamen van Logistiek Centrum Bleiswijk hebben wij ook de kantoorverlichting onder handen genomen. De verlichting bestaat nu compleet uit led-verlichting en heeft de goede lichtsterkte voor het juiste werkklimaat. En ook bespaart het centrum nu flink op energieverbruik.

Lees meer
verlichting

Golfclub Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot in Alphen aan den Rijn ligt in een fraai natuurgebied in het Groene Hart en biedt ‘natuurlijk golf’ voor iedereen. Bij het beheer van de golfbanen is veel aandacht voor natuur en milieu. Binnen deze visie en aanpak past ook het toepassen van energiebesparende maatregelen.

Lees meer

Wonen Centraal

Wonen Centraal is een woningcorporatie in Alphen aan den Rijn. Met ruim 8.300 huurwoningen is het de grootste verhuurder van sociale huurwoningen in deze plaats. De corporatie investeert flink in energiebesparende maatregelen. Niet alleen uit milieuoverwegingen, maar ook omdat de huurders daardoor geld besparen en in een comfortabele woning wonen.

Lees meer