Wie zijn wij?

Elektro technisch bureau A. Hogenes, is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Wij doen dit voor grote en kleine (industriële) bedrijven, verschillende instellingen zoals woningcorporaties en overheden in de regio Alphen aan den Rijn.

Probleemloos en veilig

Continuïteit, veiligheid, comfort en kostenbesparing, dat is wat wij onze opdrachtgevers bieden. Zo ondersteunen wij bij nieuwbouw, verbouw, verhuizingen of renovatie. Wij zorgen ervoor dat installaties probleemloos en veilig functioneren.

Niets is vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor het functioneren van uw installatie. Ook regelmatig onderhoud is noodzakelijk en vaak ook wettelijk verplicht. Wij ontzorgen.

Dé elektricien voor Alphen aan den Rijn en omstreken

Etb A. Hogenes is in 1960 opgericht door de heer A. Hogenes, gevestigd in Koudekerk aan den Rijn. In 2005 hebben zoons Marcel en Ferdinand het bedrijf overgenomen. Vanuit een duurzaam pand aan de Distributieweg in Alphen aan den Rijn zijn we met 6 medewerkers op kantoor en 18 monteurs actief om onze klanten te ontzorgen met de beste elektrotechnische installaties.