Nieuwbouw Gamma Amstelveen

Nieuwbouw Gamma Amstelveen

In week 9 van 2022 is de nieuwbouw van Gamma Amstelveen opgeleverd. Hogenes heeft de complete elektrische installatie in dit nieuwe pand geëngineerd en geïnstalleerd. De nieuwbouw is voorzien van diverse sensoren zodat de prestaties van de installatie continu gemonitord kunnen worden. Het doel van dit project was om een duurzaam en energiezuinig gebouw te realiseren en we zijn blij te kunnen zeggen dat de resultaten zeer positief zijn.

Het nieuwe gebouw van Gamma Amstelveen werd in week 9 van 2022 opgeleverd. Hogenes heeft de complete elektrische installatie geëngineerd en geïnstalleerd. Deze nieuwbouw is voorzien van diverse sensoren zodat de prestaties van de installatie continu gemonitord kunnen worden. De installatie omvat o.a LED-verlichting. De LED-verlichting wordt bijvoorbeeld aangestuurd door sensoren, zodat het licht alleen brandt als dat nodig is. Het systeem zorgt ervoor dat het gebouw zo weinig mogelijk energie verbruikt door de verwarming, ventilatie en verlichting automatisch te regelen. Dankzij deze maatregelen is de nieuwe winkel zeer energie-efficiënt en heeft het een lage koolstofvoetafdruk.

Wij willen iedereen die bij dit project betrokken was, bedanken voor hun harde werk en toewijding. Wij kijken ernaar uit om in de toekomst met Gamma Amstelveen te blijven samenwerken.

#
#
#
#
0172 – 74 55 50
info@etbhogenes.nl