Relevante links

Link parners

  • De Intercomspecialist
  • De Intercomspecialist
  • De Verlichtingspecialist
  • Uw Slimme Huis
  • De Noodverlichtingspecialist

De Intercomspecialist

Woonoptimaal.nl ondersteunt ouderen bij het langer zelfstandig thuiswonen. Wonen moet comfortabel en veilig zijn, juist op oudere leeftijd. ETB Hogenes is partner van Woonoptimaal.nl en biedt deze 200 oplossingen voor een veilig en comfortabel thuis.

De Intercomspecialist

De Intercomspecialist is specialist op het gebied van deurcommunicatiesystemen. Alle systemen geschikt voor bedrijven, appartementencomplexen of woningen. ETB Hogenes is partner van De Intercomspecialist en geeft u advies op maat en installeert vakkundig het juiste systeem.

De Verlichtingspecialist

De Verlichtingspecialist biedt voor elk bedrijf of organisatie de juiste energiezuinige verlichting. ETB Hogenes adviseert en plaatst bij u het beste licht. Niet alleen energiezuinig maar ook productiviteitsverhogend. Voor fabrieken, magazijnen, scholen en kantoren.

Uw Slimme Huis

ETB Hogenes is partner van Uw Slimme Huis. Huisautomatisering wordt steeds vanzelfsprekender. U krijgt advies over de verschillende systemen en de mogelijkheden voor uw woning. Verlichting, gordijnen, verwarming en uw huisbeveiliging is allemaal vanaf een ventraal punt eenvoudig te besturen.

De Noodverlichtingspecialist

ETB Hogenes is Noodverlichtingspecialist en ontzorgt u bij het onderhouden van uw noodverlichting. Onderhoud van noodverlichting is verplicht. Pandeigenaren en werkgevers zijn hiervoor aansprakelijk. ETB Hogenes komt elk jaar langs voor dit onderhoud en geeft u inzicht in uw installatie.

0172 – 74 55 50
info@etbhogenes.nl